✓ Laatste trends en de beste kwaliteit
✓ Onderhoudscontracten voor eigen projecten
✓ Aandacht voor duurzaamheid en milieuzorg

Laat uw vloer leggen door onze ervaren parketteurs

Met de ervaren parketteurs van Finesse is er ook een schitterende parketvloer in uw woonkamer pf bij uw project mogelijk. Een parketvloer is namelijk weer helemaal terug van weggeweest, waardoor deze schitterende vloer weer in populariteit wint. Met de vloeren van Finesse heeft u altijd het beste resultaat. Ook wanneer u door onze parketteurs een parketvloer in combinatie met vloerverwarming of vloerkoeling wilt laten leggen, is dit mogelijk. Vaak wordt er gedacht dat het niet mogelijk is vloerverwarming onder parket te realiseren, maar onze vakkundige parketteurs draaien hun hand er niet voor om.


Heeft u een vraag of een opmerking? 073 - 6417631 Stuur een bericht


Onze parketteurs hebben ruim twintig jaar ervaring

Iedere situatie vraagt om een ander soort vloer. Dit heeft te maken met bijvoorbeeld de mate van gebruik en de eigenschappen die uw vloer moet hebben. Zo wordt de vloer van een winkel veel intensiever gebruikt dan een parketvloer thuis. Daarom hebben onze parketteurs de kennis en kunde in huis om u goed te adviseren. Zo gaat uw vloer zo lang mogelijk mee en kunt u deze op een zo prettig mogelijke manier gebruiken, onder alle omstandigheden. Ook kunt u door onze parketteurs vakkundig onderhoud laten plegen aan uw vloer.

Vraag om persoonlijk advies

Wilt u een nieuwe parketvloer laten leggen, maar heeft u eerst behoefte aan persoonlijk advies van onze parketteurs? Neem dan contact met ons op, dan voorzien wij u graag van advies op maat. U bereikt ons via +31 (0)73 - 6417631. Of door ons contactformulier in te vullen.