25 jaar passie voor trends, service en kwaliteit

Met een track record van 25 jaar en honderden houtprojecten in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Italië en Engeland staat Finesse vooraan in trends, service en kwaliteit. Finesse werkt in opdracht van en samen met o.a. professionele vastgoedpartijen, hotels, horeca- en retailorganisaties, overheden, musea en schouwburgen. Onze belofte: deskundig advies en een perfecte uitvoering. Altijd.


Heeft u een vraag of een opmerking? 073 - 6417631 Stuur een berichtFinesse maakt het verschil

Houten vloeren en interieurelementen zijn bij wijze van spreken op iedere straathoek verkrijgbaar. Waarom werken grote referenties met Finesse? Omdat Finesse het verschil maakt:

  • Altijd de laatste trends en de beste kwaliteit
  • Uitstekende samenwerking met architecten
  • Integrale interieuroplossingen hout en houtachtige materialen
  • Eigen houtimport garandeert continuïteit en een perfect product
  • Veel aandacht voor duurzaamheid en milieuzorg
  • Bewezen vakbekwame parketteurs en houtverwerkers
  • Aantrekkelijke onderhoudscontracten voor eigen projecten
  • Ruim 25 jaar ervaring op het hoogste niveauMissie

Onze missie is excellentie bereiken in het inspireren inzake, bijdragen aan en realiseren van houten interieurelementen. Expertise, know how en kennis delen spelen daarbij een belangrijke rol. Niet in de laatste plaats waar het de samenwerking met architecten betreft. Onze missie is óók: excellente kwaliteit leveren. In materialen, verwerking, oplevering en onderhoud – en zo de continuïteit vasthouden die in ruim 25 jaar Finesse is opgebouwd.

Visie

Hout en houtachtige materialen zijn ultieme componenten omdat ze natuurlijk en gezond zijn, ademen en isoleren. Maar ook omdat er eindeloos in kan worden gevarieerd. Uitstraling, ‘warmte’ en textuur verlenen ieder object en elke ruimte iets unieks. Finesse wil beslissend bijdragen aan de verwerking van verantwoord hout en andere materialen in projecten in binnen- en buitenland. Goede milieuzorg en verstandig verwerken zijn daarbij onmisbaar.

Werken bij Finesse

Deel jij onze passie voor trends, service en kwaliteit? Beschik je over aantoonbare, meerjarige ervaring in hoogwaardige houtverwerking? Deel je je kennis graag met andere professionals en zit dienstverlening in je DNA? Dan pas je wellicht in ons team, dat architecten, bouwbedrijven en stoffeerders terzijde staat in het bereiken van de allermooiste houten interieurs en interieurelementen. Wij gaan alleen voor het allerbeste in ons werk. En dus werken wij ook alleen met de allerbeste. 

Momenteel hebben wij de volgende functie vacant:   

De functie van Leerling Parketteur.   

Mocht je interesse hebben, neem dan contact op met ons.  

Stages & Afstuderen

Volg je een studie die belangrijke raakvlakken heeft met ons vak? Ben je op zoek naar een stageplaats in een toonaangevende organisatie, die internationaal opereert? En ben je ambitieus?

Neem dan vooral contact op met Finesse en bespreek de mogelijkheden voor een stage of afstudeerproject.

Open sollicitatie

Finesse is altijd op zoek naar talent. Talent in houtverwerking, organisatie, administratie en sales. Herken je dit? Ben je bereid en in staat steeds twee stappen méér te doen dan een ander? Stuur je open sollicitatie per e-mail aan Milene Strooper. Doe erbij: een complete CV, diploma’s en een pasfoto.

Ontvang inspiratie en recente projecten in onze mail.