Al meer dan 25 jaar passie voor trends, service en kwaliteit

Met een track record van meer dan 25 jaar en honderden houtprojecten in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Italië en Engeland staat Finesse vooraan in trends, service en kwaliteit. Finesse werkt in opdracht van en samen met o.a. professionele vastgoedpartijen, hotels, horeca- en retailorganisaties, overheden, musea en schouwburgen. Onze belofte: deskundig advies en een perfecte uitvoering. Altijd.

Nieuw duurzame huisvesting

Voor Finesse, leverancier van houten vloeren en interieurelementen, ontwierp BiermanHenket een duurzame huisvesting. Het gebouw bevat een transparante showroom, kantoren en een logistieke ruimte. Niet alleen is het gebouw duurzaam ontworpen op het gebied van waterbuffering en energieverbruik, maar ook in de bouwstructuur. De hoofdconstructie en gevels zijn optimaal geëngineerd en demontabel uitgevoerd. Finesse is een bedrijf dat is gespecialiseerd in het maken en aanbrengen van houten vloeren en andere interieurelementen. Een transparante showroom – als hart van het gebouw – is voorzien van een royale vide en op de hoek gesitueerd, die in verbinding staat met twee lagen aan kantoorruimte. Op de begane grond is tevens een werkplaats gesitueerd, waar aan straatzijde monsters worden voorbereid en houten onderdelen geprefabriceerd. Aan de achterzijde bevindt zich de logistieke ruimte en het depot. Vanaf de start in het ontwerpproces is er met een grote duurzame ambitie ontworpen, waarbij de gemaakte keuzes ook van invloed zijn geweest op de architectuur. Zo kenmerkt het gebouw zich in een sterke ritmiek van prefab grenenhouten elementen, die tevens de hoofdconstructie vormen en dus – zowel van binnen als buiten – zichtbaar zijn. Binnen de ritmiek van hout is er gezocht naar dynamiek door het toepassen van geprofileerde stalen gevelbekleding. Ieder stramien kent een unieke samenstelling in deze geprofileerde elementen door variërende combinaties van vier verschillende modellen. Lees hier verder.

     


Heeft u een vraag of een opmerking? 073 - 6417631 Stuur een berichtFinesse maakt het verschil

Houten vloeren en interieurelementen zijn bij wijze van spreken op iedere straathoek verkrijgbaar. Waarom werken grote referenties met Finesse? Omdat Finesse het verschil maakt:

  • Altijd de laatste trends en de beste kwaliteit
  • Uitstekende samenwerking met architecten
  • Integrale interieuroplossingen hout en houtachtige materialen
  • Eigen houtimport garandeert continuïteit en een perfect product
  • Veel aandacht voor duurzaamheid en milieuzorg
  • Bewezen vakbekwame parketteurs en houtverwerkers
  • Aantrekkelijke onderhoudscontracten voor eigen projecten
  • Ruim 25 jaar ervaring op het hoogste niveauMissie

Onze missie is excellentie bereiken in het inspireren inzake, bijdragen aan en realiseren van houten interieurelementen. Expertise, know how en kennis delen spelen daarbij een belangrijke rol. Niet in de laatste plaats waar het de samenwerking met architecten betreft. Onze missie is óók: excellente kwaliteit leveren. In materialen, verwerking, oplevering en onderhoud – en zo de continuïteit vasthouden die in ruim 25 jaar Finesse is opgebouwd.

Visie

Hout en houtachtige materialen zijn ultieme componenten omdat ze natuurlijk en gezond zijn, ademen en isoleren. Maar ook omdat er eindeloos in kan worden gevarieerd. Uitstraling, ‘warmte’ en textuur verlenen ieder object en elke ruimte iets unieks. Finesse wil beslissend bijdragen aan de verwerking van verantwoord hout en andere materialen in projecten in binnen- en buitenland. Goede milieuzorg en verstandig verwerken zijn daarbij onmisbaar.

Werken bij Finesse

Deel jij onze passie voor trends, service en kwaliteit? Beschik je over aantoonbare, meerjarige ervaring in hoogwaardige houtverwerking? Deel je je kennis graag met andere professionals en zit dienstverlening in je DNA? Dan pas je wellicht in ons team, dat architecten, bouwbedrijven en stoffeerders terzijde staat in het bereiken van de allermooiste houten interieurs en interieurelementen. Wij gaan alleen voor het allerbeste in ons werk. En dus werken wij ook alleen met de allerbeste. 

Momenteel hebben wij de volgende functie vacant:   

De functie van Leerling Parketteur.   

Mocht je interesse hebben, neem dan contact op met ons.  


Stages & Afstuderen

Volg je een studie die belangrijke raakvlakken heeft met ons vak? Ben je op zoek naar een stageplaats in een toonaangevende organisatie, die internationaal opereert? En ben je ambitieus?

Neem dan vooral contact op met Finesse en bespreek de mogelijkheden voor een stage of afstudeerproject.

Open sollicitatie

Finesse is altijd op zoek naar talent. Talent in houtverwerking, organisatie, administratie en sales. Herken je dit? Ben je bereid en in staat steeds twee stappen méér te doen dan een ander? Stuur je open sollicitatie per e-mail aan Milene Strooper. Doe erbij: een complete CV, diploma’s en een pasfoto.

Ontvang inspiratie en recente projecten in onze mail.