Finesse. Inspiring wood design.

Finesse biedt een wereld aan professionele houtinspiratie. Want hout is een sieraad voor elk interieur. Op de vloer, aan de wand en in plafondtoepassingen. Maar ook als beeldbepalend onderdeel van interieurelementen, zoals trappen, balustrades en geïntegreerd meubilair. In iedere werk- en woonomgeving.


Heeft u een vraag of een opmerking? 073 - 6417631 Stuur een bericht


Wim Strooper

Finesse wil bijdragen aan het scheppen van randvoorwaarden die bouw- en inrichtingsprocessen positief beïnvloeden. In de eerste plaats: het creatieve werk van de architect.

Specifieke ontwerpen zijn gebaat bij innovatieve houttoepas­singen. Nieuwe soorten, nieuwe verwerkingsmethodes, integratie van vloeren en wanden met meubilair: Finesse innoveert voortdurend en vertaalt inspiratie naar de praktijk.

Tegelijk stelt ieder gebruiksdoel eigen voorwaarden aan toe te passen materialen. Finesse beheerst de eigenschappen van honderden houtsoorten en andere materialen. Wij adviseren u graag om samen tot een optimaal en ‘houtbaar’ resultaat te komen.

Uniciteit

“In elke dimensie verbeeldt hout natuurlijke schoonheid.
Tijdloosheid en menselijke maat, kwaliteit en ruimtelijke beleving.”

Projecten

In meer dan 25 jaar werkte Finesse met passie en trots aan talloze projecten, in nagenoeg alle maatschappelijke geledingen. Een aantal is samengebracht op deze site. De praktijk is het bewijs.

Bekijk alle projecten
Foto's: Joep Jacobs

Bibliotheek Deventer

Lees meer >

Hotel Jakarta te Amsterdam

Lees meer >
Waarom Finesse.

Met een track record van 20 jaar en honderden houtprojecten in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Italië en Engeland staat Finesse vooraan in trends, service en kwaliteit. Finesse werkt in opdracht van en samen met o.a. professionele vastgoedpartijen, hotels, horeca- en retailorganisaties, overheden, musea en schouwburgen. Onze belofte: deskundig advies en een perfecte uitvoering. Altijd.

Lees meer

Ontvang inspiratie en recente projecten in onze mail.