✓ Laatste trends en de beste kwaliteit
✓ Onderhoudscontracten voor eigen projecten
✓ Aandacht voor duurzaamheid en milieuzorg

Schitterende balustrades en een leuning van hout voor iedere trap

Balustrades of een leuning van hout geven uw karakteristieke woning of bedrijfspand een mooie uitstraling. Ook staan houten trapdelen schitterend in verschillende soorten panden. Finesse parketvloeren vervaardigt namelijk trappen van hout in allerlei stijlen, inclusief balustrades of een leuning. Dit kan eigentijds en strak zijn, maar ook in een rustieke landhuisstijl. Woont u in een schitterend 17e-eeuws grachtenpand? Dan zorgen wij graag voor een schitterende trap waarbij extra aandacht is besteed aan de details. Op deze manier krijgt uw karakteristieke woning extra elan.


Heeft u een vraag of een opmerking? 073 - 6417631 Stuur een bericht


Met onze trappen voorzien van balustrades en een leuning van hout kunt u alle kanten op

Onze hoogwaardige trappen van duurzaam hout met schitterende balustrades of een leuning van hout zijn geschikt om alle kanten mee op te gaan. U kunt er uiteraard mee omhoog en omlaag, maar ook kunt u kiezen uit verschillende stijlen en vormen, zoals:

  • Een standaard rechte trap
  • Een wenteltrap
  • Een watervaltrap (Z-trap)
  • Een trap met een draai

Uiteraard worden alle soorten trappen voorzien van schitterende balustrades of een leuning van hout. Ook worden de trappen desgewenst voorzien van de juiste antislipvoorzieningen.

Wij brengen u in hogere sferen

Wilt u ook een trap met schitterende balustrades of een leuning van hout die u in hogere sferen brengt? Of een ander houten interieurelement? De hoogwaardige trappen met schitterende balustrades en leuningen van Finesse  gaan zeer lang mee. Wilt u meer informatie over onze trappen voorzien van balustrades en leuningen van schitterend hout? Bel dan naar +31 (0)73 - 6417631. Ook kunt u een e-mail sturen naar info@fpvl.nl of ons contactformulier invullen.