U BENT VAN HARTE WELKOM OP ONZE OPEN DAG OP 22 JUNI VANAF 11:00 TOT 16:00 UUR! 


Finesse heeft het mooiste hout voor in uw interieur. Een wereld aan inspiratie.

Finesse realiseert met het beste hout een schitterend interieur. Van vloeren tot plafonds en van trappen tot wandbekleding. Ook voor een houten vloer voor uw huis in Den Bosch kunt u bij ons terecht. De laatste trends, de beste materialen en pure kwaliteit komen samen. Finesse is hout. Een wereld aan inspiratie, waarin schoonheid en duurzaamheid de hoofdrol spelen. Iedere dag opnieuw en dat al ruim 30 jaar lang. Zo bent u verzekerd van een schitterend interieur waarin de mooie en sfeervolle uitstraling van de houten vloer uit Den Bosch een belangrijke rol speelt. 

De juiste voorwaarden voor een schitterend interieur van hout

Finesse wil bijdragen aan het scheppen van randvoorwaarden die bouw- en inrichtingsprocessen positief beïnvloeden bij het creëren van een schitterend interieur van hout en het ontwerpen van de nieuwe houten vloer van uw huis in Den Bosch. Hierbij staat het creatieve werk van de architect van uw woning centraal. Zo versterkt de nieuwe houten vloer het unieke karakter van uw woning in Den Bosch. Onze mooie houten vloeren passen zowel bij karakteristieke als moderne woningen. Onze vloeren kunnen namelijk worden gecombineerd met vloerverwarming.

Lees meer

Wim Strooper

Finesse wil bijdragen aan het scheppen van randvoorwaarden die bouw- en inrichtingsprocessen positief beïnvloeden. In de eerste plaats: het creatieve werk van de architect.

Onze visie

Waarom Finesse.

Met een ruime ervaring van 20 jaar en honderden gecreëerde interieurs van hout in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Italië en Engeland staat Finesse voorop wat betreft trends, service en kwaliteit. Finesse werkt in opdracht van en samen met onder andere professionele vastgoedpartijen, hotels, horeca- en retailorganisaties, overheden, musea, architecten en schouwburgen. Hierbij werken we altijd volgens onze vaste belofte: deskundig advies en een perfecte uitvoering.Lees meer

Ontvang inspiratie en recente projecten in onze mail.